15-річна тернополянка підтвердила високе реноме української школи спортивної гімнастики і посіла третє місце у фіналі багатоборства на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх у столиці Аргентини. Результат нашої спортсменки 52,322, попереду лише Джорджия Вілла з Італії (54,066) та Амелі Морган з Великобританії (53,432). Вітаємо Анастасію та її тренера Ганну Лев, – інформує Національний Олімпійський комітет України!

bachynska-buenos-600-1

Наша бронзова призерка ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор зі спортивної гімнастики Анастасія Бачинська зізналася, що для неї велика честь своїми виступами прославляти чудові традиції української школи жіночої спортивної гімнастики у світі: «Ця медаль – медаль, якою я дійсно пишаюся, адже вона є яскравим підтвердженням чудової української школи спортивної гімнастики. Для мене це велика честь та прекрасні відчуття радості та гордості за рідну країну», – сказала Настя.

bachynska-buenos-600-2

«Сьогодні я зробила помилки, які не дозволили мені піднятися вище на п’єдесталі пошани, але будемо робити висновки, працювати далі. Попереду чотири фінали в окремих видах програми, тож, ставлю перед собою максимальні задачі й буду робити все від мене залежне, щоб здобути для України ще більше олімпійських нагород», – додала спортсменка.

 

Від admin