У ході проведення операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції та управління податкового аудиту ГУ ДФС у Тернопільській області у одному із сіл області встановили факт незаконного збуту дизпалива. Вилучено 7,7 тис. літрів дизельного палива орієнтовною вартістю 220 тис. грн, а також обладнання автозаправного комплексу та ємкості для зберігання дизпалива.

Реалізація пального здійснювалась за готівкові кошти без застосування реєстратора розрахункових операцій та без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, виробника та якість. Дозвільні документи на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання та реалізації пального відсутні.

На даний час проводиться збір матеріалів для притягнення порушника до відповідальності згідно з вимогами діючого законодавства. Усього з початку року співробітники податкової міліції області з незаконного обігу вилучили понад 100 тон паливно-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю понад 3 млн гривень.

dyzpalyvo-678x381

Джерело: Газета Місто

Від admin