У Тернополі заплановано впровадити  автоматизовану систему контролю оплати вартості послуг з паркування. Відповідне рішення погоджено на черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради з метою покращення якості надання послуг з паркування транспортних засобів на території м. Тернополя та враховуючи набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів».

Відповідний програмно-технічний комплекс надасть можливість в онлайн-режимі контролювати оплату послуг з користування майданчиками для платного паркування, контролювати дотримання правил зупинки транспорту та здійснюватиме фото- та відеофіксацію правопорушень.

Після розробки управлінням транспорту, комунікацій та зв’язку  спільно із Оператором електронних систем у м.Тернополі та операторами паркування усіх етапів впровадження автоматизованої системи контролю, технічних вимог та завдань, їх буде винесено на подальший розгляд та затвердження виконавчим комітетом міської ради.

20170802111906

Від admin