Студенти будь-якого напрямку та форми підготовки, що навчаються на 2-6-му курсах у Вищому навчальному закладі України мають можливість випробувати себе у науковому дослідженні на тему: ”Перспективи України в умовах економічної глобалізації та переходу країни на шостий технологічний устрій”.

Стаття може містити дослідження на тему науково-технічного, управлінського, економічного розвитку країни, розвитку маркетингу та інформаційних технологій в Україні тощо. В роботі Ви робите висновки щодо розвитку досліджуваної сфери і пропонуєте власні шляхи вирішення проблемних питань. В ході конкурсу досвідчені журі оберуть три найталановитіші роботи, авторів яких і буде винагороджено.

Вимоги щодо виконання та умови подання готових робіт розміщені на офіційній сторінці конкурсу. Конкурс має всеукраїнський масштаб і передбачає розіграш фонду у 27 000 грн, що буде розподілений між призерами конкурсу.

c8376a5c63a12fc43ad357a92fef44dd

Від admin

Один коментар до “Оголошується конкурс на найкращу наукову роботу серед студентів ВИШів України з гарантованою грошовою винагородою”

Коментарі закриті.