Представники ветеранських організацій області продовжують розвивати ветеранський рух краю й піднімати нагальні та актуальні питання, що стосуються підтримки учасників бойових дій, підтримки армії, медичного та соціального захисту ветеранів тощо. Про це та інше йшлося під час круглого столу з очільниками області Степаном Барною та Віктором Овчаруком, – інформує прес-служба ОДА.

veterany-01-10-2018-3

Зустріч відбулася з нагоди Дня ветерана, який традиційно відзначають у перший день жовтня. Такі зустрічі є регулярними, а наразі це ще й стало приємною нагодою, щоб відзначити представників ветеранських організацій за їхній вклад у суспільно-політичне життя нашої держави та області зокрема.

veterany-01-10-2018-4

Власне, ветеранів нагородили відзнаками Президента України за гуманітарну допомогу в антитерористичній операції, за особистий внесок у громадянське життя суспільства, допомогу українському війську, активну волонтерську діяльність. Від себе як від голови облдержадміністрації Степан Барна вручив подяки та іменні годинники. Подяки й іменні годинники отримали ветерани й від голови обласної ради Віктора Овчарука.

veterany-01-10-2018-2

«Дякую вам за підтримку ветеранського руху, за підтримку людей і держави, – звернувся до представників ветеранських організацій Степан Барна. – Ваш вклад у розвиток української армії є вагомим і це неможливо не оцінити. Саме такі кроки наших громадських діячів дозволяють нам зберегти країну. Дякую усім, хто надихає, виховує, підтримує армію, підтримує розбудову територіальної оборони і розвиток нашої країни!».

veterany-01-10-2018-1

 

Від admin