У неділю, 30 вересня, о 10:00  в Заводській об’єднаній територіальній громаді (смт. Заводське) відбудеться «Фестиваль громад» – форум 12 активних об’єднаних територіальних громад Тернопільської області – партнерів програми USAID DOBRE.

Кожна з 12 громад продемонструє, як змінилося їхнє життя після обʼєднання. Мешканці та керівництво громад розкажуть, наскільки вдається залучати громадян до розвитку та зробити місцеве урядування більш прозорим, використовуючи нові інструменти: бюджет участі, відкритий бюджет, електронні петиції та інтеграційні заходи у форматі «влада-громада» (за підтримки Західноукраїнського ресурсного центру).

На гостей фестивалю чекають майстер-класи з авіамоделювання та графіті, складання цукрової карти громад Тернопільщини, показ промо-роликів громад для відображення власної ідентичності, командні змагання.

Врамках заходу експонуватиметься фотовиставка «Обличчя нових громад» про дієвих і активних людей, які живуть і працюють в ОТГ, розвиваючи Україну.

Представники програми DOBRE, Тернопільської ОДА, голова Заводської обʼєднаної територіальної громади Людмила Павлінська та голови ОТГ-партнерів візьмуть участь у «Фестивалі громад»

main_image_5a3c9d2aa9e102a9184c680ff352752c

Від admin