У Тернополі збирають кошти для 21-річної Катерини Кириленко, їй нещодавно поставили діагноз гостра мієлоїдна лейкемія. Попереду важке та дороге лікування, курси хіміотерапії, а у випадку погіршення стану, термінова трансплантація кісткового мозку. У родини Кириленко руки не опускаються, вони з останніх сил збирають кожну гривню, але вірять у неможливе, пише Доба.

Родина знімає однокімнатну квартиру, годувальником в сім’ї є батько, він служить в Тернопільській артилерійській бригаді. Закликаємо усіх знайомих, небайдужих людей допомогти в лікуванні їхньої єдиної доньки та зберегти молоде життя. Виписки, документація, висновки додаються.

— Ніколи не міг навіть уявити, подумати, що до мене в сім`ю може прийти така біда та виникне необхідність звернутись до небайдужих людей. Важко підібрати слова, але нашій єдиній донечці лікарі несподівано поставили підступний діагноз: гостра мієлоїдна лейкемія (рак крові). Ми вже приступили до лікування (хіміотерапії); в подальшому, як радять лікарі, після стабілізації (ремісії), необхідно робити операцію по пересадці кісткового мозку, звідки і прогресують ці злоякісні клітини. Донором в Україні може бути лише рідний брат чи сестра, якого, на жаль, у нас немає, навіть я не можу ним бути, тому є необхідність пошуку донора та лікування за кордоном, що потребує значних коштів. Зараз ми консультуємось і чекаємо позитивної відповіді з клініки за кордоном на проведення операції. Захищаючи державу, вірив і вірю в перемогу і краще життя для наших дітей, а зараз разом з вами вірю і в перемогу над незрозумілою нікому хворобою. Прошу у вас допомоги і дякую за добрі слова, — звертається до людей Олександр Кириленко.

Перераховувати кошти можна як в гривнях так і в іноземній валюті.

Рахунок на картку Приват Банку, 

Отримувач: батько Кириленко Олександр Васильович

(Гривні) 4149 4991 1526 6825

(Долари) 5168 7573 7491 1545

(Євро) 5168 7573 7490 6123

А також PayPal:

Fondo común / Фонд на лечение https://paypal.me/pools/c/87QHPzKN3V

0d2b296a715174f67d110b9ec44c8257acac8257

Від admin