23 вересня Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки запрошує на відкриття 39-ого театрального сезону. Новий творчий рік лялькарі розпочнуть прем’єрою вистави «Легкий слон» за п’єсою Михайла Сафронова та режисурою Дмитра Татарінова. пише Доба.

Вистава знайомить глядачів з індійським слоном Прабу та його подругою Джуді. У Прабу була незвичайна мрія – більше за все на світі він хотів літати. Скажете, що це неможливо, а все навіть дуже ймовірно, адже якщо вірити у свою мрію, запастись терпінням та підтримкою друзів, то вона неодмінно здійсниться. Ця неймовірна історія навчить літати кожного.

Крім прем’єри, відбудеться розіграш «Щасливого квитка», власник якого отримає абонемент на безкоштовне відвідування вистав та цікаву книжку.

Також усі глядачі зможуть поласувати морозивом,

Вже цього місяця творчий колектив візьме участь у двох престижних фестивалях. Виставу за мотивами української народної казки «Василина» (режисер-постановник Оксана Дмитрієва) покажуть в рамках ІІ Київського фестивалю театрів ляльок «pUp.pet». У Чорногорії, на Міжнародному фестивалі театрів ляльок, представлять яскраву казку-комедію «Небилиці про Курочку Рябу» А. Макєєва (режисер-постановник з. а. України Володимир Лісовий).Протягом вересня та жовтня учням шкіл Тернополя та області показуватимуть вистави, які навчатимуть правил дорожнього руху. У легкій казковій формі юним глядачам розкажуть про правила поведінки пішоходів на вулиці, яку роль відіграє світлофор та навчать розрізняти дорожні знаки.У 39-му сезоні глядачі побачать свої улюблені вистави, а також переглянуть багато нових постановок, над якими вже розпочалась робота. До кінця року юних театралів запросять на прем’єру вистави «Ксеня і дванадцять місяців» Володимира Лісового та Богдана Мельничука за мотивами однойменної казки Богдана Лепкого. Незважаючи на те, що осінь тільки почалась, в театрі не забувають готуватися і до улюблених дитячих свят – дня Святого Миколая та Нового року.Колектив Тернопільського академічного театру актора і ляльки з нетерпінням чекає на своїх друзів. 39-ий театральний сезон обов’язково принесе безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень, — розповіли в Облраді.

home-autumn

Від admin