Борщівчанка Галина Худа за освітою фахівець з організації та ведення фермерського господарства, деякий час працювала менеджером у сфері торгівлі, а згодом у фермерському господарстві на посаді бухгалтера. Так склалися обставини, що довелось шукати іншу роботу, і в 2017 році за допомогою вона звернулась до Борщівського районного центру зайнятості.

На інформаційних семінарах дізналась про можливості професійного навчання за спрямуванням служби зайнятості, у тому числі в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
Галина давно мріяла опанувати професію перукаря. Отримавши консультації у фахівців РЦЗ, вирішила здобувати професію у Рівненському центрі професійно-технічної освіти.
«Завдяки майстерності викладачів, потужній навчально-матеріальній базі центру, комфортним умовам проживання, сучасній комп’ютерній техніці, участі у майстер-класах і виставках перукарського мистецтва, навчання давалось легко, – поділилась враженнями Галина. – Професія подобається, отож і далі буду підвищувати свої професійні навички вже на роботі».
На даний час вона удосконалює свої практичні навички і теоретичні знання на виробничій практиці у салоні краси місцевої бізнес-леді Тетяни Тимків, а після завершення навчання – там працюватиме.
Борщів Худа історія успіху 09.2018

Від admin