Найвищу нагороду серед українських пивоварів «Бурштинову зірку» другий рік поспіль здобула тернопільська пивоварня «Опілля». Нагородження відбулося під час традиційного «Свята пива», що відбулося 27 серпня цього року під егідою галузевої компанії «Укрпиво», яка об’єднує українських виробників пива та безалкогольних напоїв, – пише «Реально».

opillia-nagoroda-09-2018-2

Найвища нагорода конкурсу – «Бурштинова зірка» – була вручена пивоварні «Опілля» за відносний та водночас абсолютний приріст, порівняно з конкурентами, за обсягами виробництва за період 2016-2017 років. Також колектив ПрАТ «Опілля» отримав почесний диплом від Торгово-Промислової Палати України – за значні трудові досягнення, випуск високоякісної конкурентоздатної продукції. Окрім загальної нагороди для пивоварні, високими нагородами була відзначена продукція «Опілля». Так, «Опілля Фірмове» отримало золоту медаль, квас «Тернопільський», «Опілля Гайдамацьке» та «Опілля Княже» – здобули срібні медалі.

Таким чином, пивовари з Тернополя знову показали найкращий результат серед усіх учасників ринку.

opillia-nagoroda-09-2018-1

Почесний президент «Опілля» Ярослав Джождик отримав право відкрити офіційну церемонію нагородження до свята пива. У вітальному слові Ярослав Джоджик подякував за високі нагороди та висловив сподівання, що пивна галузь продовжить свій розвиток.

«Я дякую керівництву «Укрпива», дякую представникам інших українських пивоварень. Сьогодні ми не конкуренти, ми єдина команда, яка забезпечує українців якісною продукцією. Я переконаний, що пивна галузь України продовжить свій розвиток», – підкреслив почесний президент «Опілля».

Також Ярослав Джоджик поділився рецептом успіху пивоварні «Опілля». «Життєве кредо пивоварні «Опілля» – «Цінуй справжнє!». «Опілля» – це справжня якість, справжні класичні технології, справжнє живе пиво та квас. І люди нас цінують, бо ми справжні», – коротко підсумував представник «Опілля».

opillia-nagoroda-09-2018-3

Як вже повідомлялося, в 2017 році пивоварня «Опілля» теж виборола «Бурштинову зірку». Більше того, минулого року «Опілля» виграло у номінації «Народний бренд 2017». Варто зазначити, що «Опілля» стабільно отримує головний приз. Зокрема, в 2014 та 2015 роках корпорація вже здобували «Народний бренд».

Тож тернопільська пивоварня «Опілля» стає справжнім загальноукраїнським брендом успіху, який визнають провідні українські та міжнародні експерти. Але найголовніше, –  продукцію «Опілля» визнають в усіх областях України.

Від admin

Один коментар до “Тернопільські пивовари стали “зірковими” на святі пива”
  1. Якщо Ви такі класні – чому Вашого пива в Торонто нема?

Коментарі закриті.