Барвистим майстер-класом з виготовлення квіткової композиції «Квітучий мій Тернополе!» відзначили День рідного міста в Тернопільській обласній книгозбірні для дітей. Подія зібрала найактивніших книголюбів міста й області, а також  тернополян, які відгукнулись на запрошення бібліотекарів.

Для виготовлення квітів було використано багату гаму кольорів та відтінків, а також застосовано різні техніки «паперової творчості». В ході майстер-класу діти разом із бібліотекарями обговорювали найяскравіші, найтепліші миттєвості літа. За дружньою бесідою наші юні майстри і не зчулися, як виготовили квітів аж на цілий віночок. Мовби наперекір похмурій погоді, композиція вийшла на диво сонячною і багатобарвною. Прикрасили квітчасте диво вишитим рушничком і подарували рідному Тернополю. Сподіваємось, цей символ життя, миру і краси, виготовлений старанними дитячими руками, стане справжнім оберегом для міста і усіх його мешканців.

Майстер-клас став завершальним етапом літніх читань в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей, які проходили під гаслом «Граємо, відпочиваємо і з насолодою читаємо!». Книгозбірня влітку нагадувала велетенський вулик, відвідувачі якого самі вирішували як проводити дозвілля. Поринути в світ  мега сучасних  віртуальних та настільних ігор, чи взяти участь у захопливій вікторині, майструвати диво-предмети 3D ручкою, або відірватись разом з друзями на співочому караоке майданчику – і це ще далеко не повний перелік пізнавально-дозвіллєвих заходів, реалізованих працівниками книгозбірні в рамках програми Літніх читань.

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей щиро вітає тернополян зі світлим святом Успіння Пресвятої Богородиці та Днем рідного міста. Нехай радість, мир, здоров’я і благополуччя незмінно панують у ваших домівках.

IMG_0604

Уляна Пилипчук, редакційно-видавничий сектор           Тернопільської обласної бібліотеки для дітей

Від admin