Спільна виставка Palma De Brain і Пауліна Кроулінські  “Підземні Авіалінії” і “Мольберти Пауліни Кроулінскі” розпочнеться з 4  і триватиме до 14 вересня в Бункермуз м. Тернопіль.

PALMA_FOTOVUSTAVKA

Selected works from series: Book of Angels, Ethereal Domine, Deep Polissia Classics, Reincarnated Vintage, Kaala Loop, Back to the Roots, Faces of Death

Пауліна Кроулінскі, Пальма Де Брейн – це псевдоніми українського маргінального художника, поета та фотографа Paul von Kozaque він же Павло Козачук (1989 рік, Волинь).
За його словами, найбільшим його натхненням є музика, сам він грає на перкусії .
“В композиції дуже важливою є ритмічна основа, через ритм передається символіка компонентів”.

“Підземні авіалінії” – це фанкова назва, котра має дадаїстичне сематичне навантаження вона несе троякий сенс.
Андеграунд – це те що знаходиться за периметром ординарного сприйняття, процеси і явища в суспільстві, на котрі люди часто закривають очі. Політ під поверхнею. Це і особистий шлях самітництва автора, це і міфологія, що передається через форми “низів”, темна ера нашого часу, частина фото була зроблена в закинутих будинках і промислових об’єктах, в глибинних нетрях нічного лісу, на кладовищі, на периферіях життєдіяльності людей. Через іншу призму назва серії – це протиставлення, маніфестація до меркантильного і сучасного мистецтва, що заангажоване школами і трендами.

“Мольберти Пауліни” – це відображення жіночої енергії, це напрям пошуку гармоніки через художній почерк.

Від admin