У Тернополі завершився Всеукраїнський турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений пам’яті Сергія Юрія. Баталії тривали 28-30 серпня у спортивному комплексі ТНЕУ. Змагання на честь пам’яті ректора ТНЕУ (2002-2012 роки), віце-президента Федерації волейболу України та президента ВК «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ», відбулись вже в п’яте.

voleibol-yuriy-01-09-2018-1

За першість боролись чотири команди – «Галичанка-ТНЕУ-ГАДЗ» (Тернопіль), «Волинь-Університет» з Луцька, чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ», а також «Медуніверситет» з Вінниці.

Змагання проходили за коловою системою і волею жеребу у перший ж ігровий день між собою зустрілися головні претенденти на перемогу тернополянки та лучанки. Сильнішими у цьому протистоянні виявилися волейболістки «Волині», які, здобувши перемогу у всіх наступних матчах, отримали головний приз турніру. Друге місце здобули тернополянки, а третє і четверте, відповідно посіли волейболістки «Медуніверситету» і «Педуніверситету».

voleibol-yuriy-01-09-2018-2

Результати матчів

Галичанка-ТНЕУ-Гадз – Волинь-Університет 0-3

Педуніверситет-ШВСМ – Медуніверситет 2-3

Галичанка-ТНЕУ-Гадз – Педуніверситет-ШВСМ 3-0

Волинь-Університет – Медуніверситет 3-0

Педуніверситет-ШВСМ – Волинь-Університет 0-3

Галичанка-ТНЕУ-Гадз – Медуніверситет 3-0

До речі,  що в першому турнірі – в 2014 році – перемогу у змаганнях здобула «Галичанка-ТНЕУ», яка випередила запорізьку «Орбіту», луцьку «Волинь» та рівненську «Регіну».

Джерело: офіційний Інтернет-сайту ТНЕУ

 

Від admin