Відома в краї пивоварня «Опілля» відкриває свій фірмовий магазин. Розташовуватиметься заклад у Тернополі, на вулиці Текстильній, 22. Обіцяють, що це буде найбільший в Україні фірмовий магазин. До речі, прикрашає його оригінальний стінопис – мурал, де зображене і поле ячменю, і його досвідчений та мудрий господар. Урочистості з нагоди відкриття розпочнуться 1 вересня о 15 годині.

opillia-mural

У компанії повідомили, що відкриття найбільшого фірмового магазину «Опілля»— це перший крок до збільшення виробничих потужностей. “Опілля” сьогодні здобуває дедалі більшу популярність в Україні. Нам потрібно забезпечити зростаючий попит. Ми й надалі зберігатимемо класичну технологію виробництва пива та безалкогольних напоїв бродіння. Все буде натуральне і справжнє, як цього від нас очікують прихильники «Опілля», – зазначив директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка.

У новому закладі можна буде скуштувати не лише усю палітру смаків продукції “Опілля”, але й знайти оригінальні продукти, зокрема, “Опілля-Корифей” нефільтрований, які не представлені у звичайних торгових мережах.

Отож, новий магазин продукції корпорації «Опілля» запрошує на відкриття за адресою: вулиця Текстильна, 22, поблизу торгового центру «Подоляни», якщо їхати у напрямку митниці.

Джерело: «TeNews»

Фото з мережі Інтернет

Від admin