Під час святкування Дня села, 28 серпня, в селі Залав’є Теребовлянського району, що на Тернопільщині, відбувся турнір з дворового футболу на майданчику ЮКА, який організував для любителів Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на прохання молоді села Залав’ є.

futbol-zalavie-08-2018-2

Із самого ранку у любителів дворового футболу був справжній ажіотаж, адже усі, хто хотів грати, обговорювали склад команд, аби мати змогу показати гідну гру та претендувати на перемогу. На зеленому газоні стадіону села Залав’ є зібрались не лише учасники, це вісім спортивних колективів із Залав’є та навколишніх сіл, аби вибороти перемогу у турнірі, але й велика кількість глядачів, які із цікавістю та захопленням вболівали за своїх дітей та татів, адже вік учасників турніру був від 13 до 45 років.

futbol-zalavie-08-2018-1

Впродовж двох годин тривав турнір з дворового футболу. На перший погляд , правила гри не складні, – збити предмет, ЮКУ, яка стоїть у центрі майданчика, але насправді, участь у змаганнях вимагає доброї швидкості рухів, спритності, адже розміри майданчика обмежені, відмінної технічної підготовки, тобто чудової техніки володіння м’ячем, а ще й витривалості, тобто, здатності виконувати фізичне навантаження впродовж тривалого часу.

Отже, в результаті визначились найбільш підготовлені команди. Перше місце виборов спортивний колектив «Підгайчики», друге місце завоювала команда «Шахтар», третє місце посіла команда «Альянс», четверте місце – у команди «Швабики».

Організатори сподіваються, що спортивні досягнення спонукатимуть учасників до подальших систематичних занять фізичною культурою, самовдосконалення та завжди бути у відмінній спортивній формі.

 

Від admin