iror-zhorzhyny-2018-4Вже стало традицією, що з нагоди Дня міста в Галереї квітів «Ігор» проходить виставка квітів. Останні роки основу експозиції складали кактуси та сукуленти, а цьогоріч власник Галереї, відомий селекціонер Ігор Хорош вирішив репрезентувати тернополянам та гостям міста новинку – колекцію жоржин.

iror-zhorzhyny-2018-1

Ці яскраві чудові квіти, які милують око на межі літа та осені, завжди привертають увагу. Чудові для квітників та клумб, завдяки своєму тривалому цвітінню, жоржини є одними з улюблених як серед професіоналів, так і серед дбайливих господинь, які люблять, щоб їхні подвір’я, сад чи квітник виглядали нарядно та багато. А завдяки жоржинам, що можуть бути і високими і низькими, найрізноманітніших кольорів та форм пелюсток, виконати це бажання надзвичайно легко.

iror-zhorzhyny-2018-3

«В експозиції виставки, яка відкривається у нас до Дня міста, представлено більше двадцяти кращих сортів світової селекції, – розповідає Ігор Хорош. – Серед них, зокрема, такі популярні, як «Спартак», «Геркулес», «Зорро» та інші. Усі жоржини великоквіткові, яскраві – білі, жовті, багряні. Деякі квіти сягають в діаметрі до 30 см».

iror-zhorzhyny-2018-4

Виставка жоржин в Галереї квітів «Ігор», що на бульварі Шевченка, 37, діятиме впродовж тижня.

iror-zhorzhyny-2018-6

iror-zhorzhyny-2018-2

iror-zhorzhyny-2018-5

Олена Лайко, «Тернопільська Липа»

Фото Ігоря Хороша

 

Від admin