Що для тернополян незалежність? Саме над цим роздумували жителі міста під час акції «Зваж свою незалежність». Учасники мали можливість обрати для себе пріоритетні речі, які вони готові поставити на одні ваги з незалежністю.


Для когось це дім та сім’я, для інших – любов та дружба, дехто обирає владу та справедливість. А є тернополян, які вважають, що незалежність це утопічне поняття і поки громадяни не відчувають її.
Акція «Зваж свою незалежність» приурочена до Дня народження України. Її ініціаторами є Всеукраїнська ініціатива «Активна громада».
– Ми хотіла нагадати громадянам про цінність незалежності нашої країни дізнаються в українців, що для них за вагою, важливістю дорівнює незалежності, – розповідає регіональний координатор «Активної громади» Юлія Янчинська.
Акція проходить у 28 містах в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

IMG_8385 (1)

Від admin