Урочистості з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України 23 серпня, як і в усій державі, відбуватимуться в Тернополі. О 9 годині урочиста імпреза розпочнеться на Театральному майдані, біля пам’ятника Незалежності.  А ввечері тернополян та гостей міста запрошують на святковий концерт, що пройде у парку імені Тараса Шевченка, біля пам’ятника Степанові Бандері.

den-prapora-afisha-2018

Відтак, свято пісенної й танцювальної української творчості, море позитиву з неповторною енергетикою живої музики чекають на кожного, хто відвідає цей святковий концерт. Розпочнеться дійство о 18 годині.

Тернополян і гостей міста розважатиме відомий хореографічний колектив «Star Dance», що виборює призові місця не лише на Україні, а й за її межами. Виступить зразковий театр пісні «МІКСТ» ЦТДЮ, керівниками якого є заслужені артисти естрадного мистецтва України Леся та Борис Бурміцькі.

Для участі у концертній програмі також запрошені заслужений артист України, учасник шоу Голос Країни та Х-фактор Володимир Трач й учасниця шоу «Голос Країни» та автор пісень багатьох українських виконавців Нанна. Крім цього, на святковій сцені виступить популярний український гурт  NICHLAVA, лідером якого є уродженець Тернополя Андрій Підлужний — заслужений артист України, автор пісень Тіни Кароль, Тоні Матвієнко та гурту «Скрябін».

Від admin