Попри усі старання лікарів та волонтерів, викинуте та роздерте Петром Патриком кошеня почувається гірше. Наразі в тваринки різко підстрибнула температура до 40 градусів. Однак ветеринари не опускають руки. 

Нагадаємо, Тернопільський бізнесмен та власник магазинів Петро Патрик жорстоко поквитався із кошеням. У тварини роздертий ротик та чисельні тварми черепа та щелепи.

39871936_10215423869643172_1886201911003054080_n

 

Від admin

4 коментар до “Скандал із багатим шкуродером набирає обертів: Побитому кошеняті стає гірше (ФОТО)”
  1. Ви би спочатку перевіряли інформацію перед тим як звинувачувати людей і писати такі слова. Так, на відео видно, що перекинув через паркан. Але крім цього він тої тварини і не торкався. Ніхто кота не “роздирав”. Або кіт вже був в такому стані або постраждав від падіння. Може бездомні при подерли. Треба врегулювати питання з бродячими тваринами у місті. Поцікавилися б спочатку у поліції про хід справи. І дочекалися б офіційних висновків.

    1. На відео зафіксовано факт перекидання тварини через височезний паркан. Більше того, якщо кіт був травмований, навіщо його так жбурляти? До того є пан Петро підтвердив, що на кадрах саме він.

    2. Офіційних висновків поліції немає. Є лише інформація про вілкриття кримінального провадження за фактом жорстокого ставлення. А перекидання через паркан уже є таким.

  2. Цього ПЕтрика, потрібно викинути через паркан мордою в асфальт,нехай чмо знає як мордувати тварин..

Коментарі закриті.