Тернополянка Олена Коваль виховує особливого сина. Звичайний день жінки розписаний до хвилини, оскільки для лікування дитини потрібні постійні терапії, масажі, відвідування басейнів та реабілітаційних центрів, пише Доба.

На своїй сторінці в мережі facebook вона розповіла історію про те, як до її сина ставляться перехожі тернополяни.

Сьогодні уже вкотре стала свідком ситуації, коли дитина підходить до Володі на дворі, а батьки з жахом в очах починають її відганяти…

У мене лише одне питання – Навіщо?! 

Навіщо Ви уже з малку формуєте у дитини думку, що особливі діти/дорослі- це погано і не потрібно не те що підходити, а й дивитися у їх сторону ?

За що? 

Що вони зробили/зроблять Вам поганого? 

Так, світ – це не лише ідеальні люди з ідеальними параметрами, ми всі різні, але в цьому і є наша родзинка.

Є серед нас і ті, кому з певних причин не пощастило народитись здоровими. І що тепер? Закривати на них очі і жити по принципу – не бачу, то все добре? 

Життя – це американські гірки – сьогодні ти на висоті і всі прагнуть твого оточення, а завтра раптом щось може трапитись і ось ти майже на самому дні. Це щось – не завжди залежить від нашого бажання. 

Сильніші ті, які всупереч обставинам йдуть вперед, вони мають право щонайменше на Повагу ! Ті, хто відганяє своїх дітей від особливих діток, Ви ж мабуть незнаєте, які будете в старості і чи не будуть уже ваші власні діти так само і Вас цуратись? Вчіть їх уже з малечку, що Кожна людина – унікальна і всі ми маємо право на Щастя!”

38749120_440422783112218_512146593458159616_n

 

Від admin