Протягом 20-21 серпня в Івано-Франківську відбудеться інформаційний семінар “Методологія розробки транскордонних проектів” – захід, який має на меті надати інформаційну підтримку новоствореним територіальним громадам у підготовці транскордонних проектів та, зокрема, допомогти у розробці проектів до другого конкурсу проектів у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020.

До участі у форумі запрошуються предаствники об’єднаних територіальних громад Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Тернопільської областей (по 1 особі від органу місцевого самоврядування).

Участь у семінарі безкоштовна. Організатори забезпечують проїзд від головних міст, харчування, проживання та інформаційні матеріали.

Для участі у семінарі необхідно заповнити реєстраційну форму до 11 серпня та надіслати її на електронні адреси: lviv@pbu2020.eu та eku@ukr.net.

Кількість місць обмежена, у разі великої кількості заявок пріоритет надаватиметься відповідно до черговості зголошення. Від однієї організації можна зареєструвати 1 особу. Підтвердження участі у семінарі буде надіслано на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.

Організатори: Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014 – 2020, Асоціація органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна”

ruky-2018-1

Від admin