У селі Грабовець, що у Тернопільському районі, виконком Великогаївської сільської ради звернувся до краян з проханням запобігти перебуванню собак за межами угідь. Здавалося б, цілком зрозуміла ініціатива, адже по селах бездомних собак немає, а часто трапляються такі, які мають господарів, але сидять на дорогах і кидаються на людей та на автомобілі. Втім окремі захисники тварин запевняють, що сам сільський голова власноруч відстрілює таких собак. Про це у спільноту Ноїв Ковчег – Хатіко – Дичків  анонімно пише дописувачка:

У Тернопільському районі, у с. Грабовець висить оголошенні на зупинці від Великогаївської сільської ради про утримання своїх собак на подвір’ї….причина цього та, що голова Кохман дав наказ місцевим сільським охотникам (Роман Каракуць….не знаю чи правильно буде писати його фамілію) які признались людям з села, вистрілювати бездомних собак. Селяни бачили в полі,(хто чув) як приїхала машина і вистрілила в собаку…яка після цього вмираючи стогнала!!!! Наголошую!!!! Не було ні одного випадку, коли б бездонна собака чи покусала людей, чи крала курей…чи щось в цьому ролі!!! Ці собаки теж хочуть жити…від них просто відмовились…а тепер безжалісно вбивають!!!!! Жителі села також переживають за своїх собак..,які можуть вийти за межі подвір’я!!! Не знаю про що думає Великогаївський голова Кохман коли дає такі вказівки!!! Можливо ми скоро будем вбивати бездомних людей???!!!

20111123110646

Джерело: Реально

Від admin

Один коментар до “На Тернопільщині селищний голова оголосив бойкот безпритульним собакам”
  1. В мене минулого року пропав породистий собака. Пропав під час гону. Очевидці стверджували,що полями їздив бус і мисливці відстрілювали собак.Тепер я знаю чиїх рук це діло!

Коментарі закриті.