За несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування та неповідомлення про суттєві зміни в майновому стані після набуття права власності,  керівника комунального підприємства облради притягнуто до адміністративної відповідальності.

Працівниками поліції,  за погодженням прокуратури області, складено протоколи про вчинення посадовцем адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, передбачених ч.1 та ч.2 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Керівника підприємства  визнано винним у несвоєчасному поданні без поважних причин щорічної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій місцевого самоврядування за 2017 рік та неповідомлення про суттєві зміни в майновому стані після набуття права власності на автомобіль «Mercedes-Benz Vito»,  вартістю понад 160 тис. грн.

За результатами розгляду судом протоколів про порушення вимог фінансового контролю посадовця притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

gryvni

Від admin