Одразу дві крадіжки, які були вчинені шляхом вільного доступу, задокументували співробітники Тернопільського відділу поліції. З робочого кабінету одного з підприємств крадій поцупив чужий гаманець, а з приватного помешкання тернополянина зник телефон.
Раніше судимий львів’янин до нашого обласного центру прибув аж ніяк не милуватися містом. Зловмисник шукав, де б і чим збагатитися. Жертву знайшов в офісі одного з підприємств. Зайшовши туди, в робочому кабінеті побачив жіночу сумочку, що висіла на стільці. Поруч не було нікого. Довго не роздумуючи, вхопив з бокової кишені гаманець і пішов геть.

Потерпіла заявила про збитки на суму 700 гривень. Підозрюваного правоохоронці затримали в порядку статті 208 КПК. Кримінальне провадження розпочато за частиною 3 статті 185 ККУ.

У потерпілого тернополянина гостював знайомий з Гусятинщини. Після того, як гість пішов з хати, зник мобільний телефон.

Поліцейські встановили, що гість і є крадієм. У скоєному він зізнався, а також розповів, що засіб зв’язку здав до ломбарду, а гроші витратив на власні потреби. Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 3 статті 185 ККУ.

0-22

Від admin