Знову у Тернополі пануватиме свято краси, яку створюють прекрасні, ніжні, тендітні квіти – фіалки. Саме на виставку узамбарських фіалок запрошує Галерея квітів «Ігор». Впродовж двох днів на тернополян чекають найкращі сорти із колекції селекціонера із Вінниці Олени Лєбецької, – як її власні, так і цікаві зразки української та зарубіжної селекції. Діятиме виставка 23-25 липня.

lebecka-6

Олена Лєбецька займається селекцією фіалок більше десяти років. За цей час їй вдалося вивести понад 250 сортів, і такий процес відбувається постійно. А загалом захоплення Олени цими неповторними квітами триває набагато довше. Постійно змінюючись, вдосконалюючись, розвиваючись, відгукуючись на світові та вітчизняні новинки, її колекція нараховує більше тисячі сортів.

lebecka-8

Виставка відомої української селекціонерки Олени Лєбецької на запрошення її колеги, нашого знаного селекціонера ірисів Ігоря Хороша відбувається у Тернополі вже не вперше. Тому шанувальники фіалок знову матимуть нагоду як придбати знайомі та популярні сорти Олени Лєбецької, так і побачити її нові досягнення, і звичайно,  –отримати фахові авторські консультації щодо догляду за ними. Експозиція узамбарських фіалок в Галереї квітів «Ігор» (бульвар Шевченка, 37) буде відкрита з 8 до 20 години.

Олена Лайко, “Тернопільська Липа”, фото автора

vystavka-fialky-lebecka-2018-1

Від admin