Відомий український співак, уродженець Теребовлі Віктор Павлік виступив на піар-заході народного депутата Євгена Мураєва, пише Терноград

Відповідне відео опублікували у Фейсбуці на сторінці “Бойкот російської попси”.

На піар-заході російських посіпак Мураєвих виступив Віктор Павлік. На тому самому, на котрому принципово відмовилася виступати Христина Соловій, коли дізналася, хто її хоче використати. А народний артист України Павлік радо виступив, ще й подякував Богу за це.

На відео цього немає, але пишуть, що в одній з пісень він навіть проспівав “Мураєв наш президент” (https://bit.ly/2mjgzZi). Колись Павлік уже вибачався, що підписав звернення проросійських радіомагнатів проти українських пісенних квот.
павлік-комент

Показово, що затятий рашист, власник відверто проросійського телеканалу NewsOne, нардеп Євгеній Мураєв та його жінка, депутатка Харківської облради Валерія Мураєва не запросили хедлайнером Лорак чи Лободу, а шукали когось україномовного.

Так кремлівська агентура здобуває прихильність наївних українських виборців і водночас намагається заляпати українських артистів у бруд”, – повідомили на сторінці Бойкот російської попси.

Від admin