У зв’язку з відкриттям нового магазину «Рукавичка», в приміщенні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості, відбувся міні-ярмарок вакансій ТзОВ ТВК «Львівхолод».

Провідний менеджер з персоналу ТзОВ Галина Деркач презентувала товариство та мережу магазинів «Рукавичка».

«На даний час мережа налічує 130 магазинів самообслуговування по областях, де є власна пекарня, кондитерський та кулінарний цех. У Тернополі в червні 2018 року відкрито 3 таких магазини: по вул. Героїв Крут, 3а, вул. Новий Світ, 1 та на проспекті Злуки, 45. «Рукавичка» запрошує людей, які мають досвід роботи, хочуть розвиватись та прагнуть кар’єрного росту, а також тих, хто лише розпочинає працювати або пробує сили у новому напрямку. Можливість безплатного стажування на робочому місці, компенсація проїзду та оплата проживання у випадку стажування у м. Львів – основні переваги компанії. А ще «Рукавичка» гарантує офіційне працевлаштування, зручний графік роботи, стабільну та гідну оплату, дотримання вимог законодавства про працю», – поінформувала представник роботодавця.

Менеджер ознайомила безробітних із запропонованими вакансіями, серед яких пекар, пекар (піцмайстер) та касир торгівельного залу.

Міні-ярмарок відвідали 26 осіб, які охоче поспілкувалися з роботодавцем, отримали інформацію та відповіді на питання.

У результаті проведеного заходу шукачі роботи, яких зацікавили пропозиції праці, заповнили розроблені підприємством анкети, отримали роздаткові матеріали із зазначенням контактів відділу кадрів та адресами магазинів для подальших індивідуальних співбесід з роботодавцем.

2018-07-11 Рукавичка

Від admin