Нещодавно на сторінці “Збаражчина інфо” з’явилося повідомлення про те, що у місті вже довгий час не має громадського транспорту. Також адміністратори спільноти створили опитування, чи готові жителі Збаража платити за проїзд понад 5-ть гривень.

Як стверджує мер міста Збаража Роман Полікровський, договір з перевізником розірвали, але транзитний транспорт, який їде через місто трохи рятує ситуацію.

— Нещодавно, був розірваний договір з нашим єдиним перевізником. Розраховували на те, що коли виконаємо його умову та піднімемо вартість проїзду до 5-ти гривень він повернеться, але на жаль, перевізник так і не повернувся. Рятують ситуацію автобуси, які їдуть через Збараж. Вони трохи підвозять людей, — повідомив Добі голова міста Збаража Роман Полікровський.

Як зазначив Роман Полікровський, на сьогодні зібрано всі необхідні документи для отримання кредиту на придбання нових автобусів.

Також мер розповів, що з міським перевізником, який обслуговував людей, договір був укладений до 2019 року. А вартість проїзду зросла ще в березні цього року до 5-ти гривень, — повідомив Роман Полікровський

f0a67f5449a33e6dfab8b850aca6a03a8def8504

Від admin