28 червня 1996 року ми, українці, отримали Основний Закон, що гарантує захист наших прав і свобод. Цей день, беззаперечно, відіграв одну з найвирішальніших ролей у процесі становлення української державності та демократії, став гарантом незалежності й соборності нашої України, – наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

barna-konstytucia-2018

Завдяки Конституції сьогодні ми маємо можливість разом, спільними зусиллями формувати вільне, справедливе і суспільство, будувати успішну державу, в якій життя, здоров’я та безпека людини, її честь та гідність є найвищою соціальною цінністю. Дотримуючись законів, твердими та впевненими кроками ми зможемо досягти рівня правової європейської держави, у якій кожен громадянин відчуватиме себе захищеним. Наш із вами обов’язок — докласти всіх зусиль для того, щоб зробити нашу країну такою, у якій хотілося б жити нашим дітям!

Дорогі жителі краю! У цей святковий день від усієї душі зичу Вам міцного здоров’я, миру та благополуччя! Успіхів та плідної праці на благо української держави! Нехай це свято додає нам наснаги для творчих досягнень в ім’я процвітання рідної України!

Шановні земляки! Прийміть найщиріші вітання з визначним державним святом — річницею прийняття Конституції України!

З повагою, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна

Джерело: офіційний Інтернет-сайт ОДА

Від admin