24 червня в парку ім.Т.Г. Шевченка на тернополян чекало неймовірне спортивне дійство!

Захід розпочався з символічного пробігу дистанцією 1.5 км, в якому взяли участь як дорослі, так і малі. Після чого розпочались забіги «на швидкість» серед вікових категорій від 0 до 50+ на дистанції від 50 м до 600 м.

Призери кожної вікової категорії були нагороджені грамотами, медалями та кубками, а також подарунками від партнерів ТМ «Ласунка», ТОВ «Медіспорт», Національного олімпійського комітету України.

Під час заходу в парку були розміщені різні спортивні локації. Тернополяни змогли взяти участь в майстер-класах з санного спорту, двоборства, фехтування.

Близько 50-ти вихованців Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» вразили своєї майстерністю під час майстер-класу з фігурної їзди на роликових ковзанах.

Тим часом на сцені «Літньої естради» відбувався показовий виступ КЗ ТМР «ДЮСШ греко римської боротьби» (відділення боксу). Спаринги спритних та сильних хлопців «розбавили» тендітні дівчата з танцювальних колективів «Freedom», «Royal Dance» та зразкового танцювального ансамблю естрадного танцю «Мрія».  На тернопільському ставі відбулись показові виступи на драгонботах, з вітрильного спорту та на SUP-дошках.

Не зважаючи на дощову погоду відвідувачі заходу були задоволені участю у забігах та майстер-класах.

Так, пані Людмила С. висловила свої враження: «Я ніколи не бачила фехтування так близько. Моїм діткам дуже сподобалось, думаю ця секція їх зацікавила.»

Організатори заходу: Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Тернопільське обласне відділення Національного олімпійського комітету України, управління з питань фізичної культури та спорту ТОДА, управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту ТМР, за підтримки Тернопільської міської ради та Тернопільської  обласної державної адміністрації.

FOT_0226

Від admin