Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Тернопільської обласної державної адміністрації за сприяння управління фізичної культури та спорту організували проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період.

«Олімпійське літо» вiдбулося у колективному міжгосподарському дитячому оздоровчому закладі «Промінь» села Долина Теребовлянського району. 19 червня на стадіоні табору зібрались хлопці та дівчата від 6 до 16 років, аби позмагатись між собою в різноманітних естафетах на швидкість, спритність, влучність: «Біг змійкою», «Садіння і збір картоплі», «Футбольна естафета», «Баскетбол», «Боулінг», «Човниковий біг», «Мішечки в ціль», «Скакалки», «Фрізбі» та «Дартс», зазначили в управлiннi фiзичної культури та спорту Тернопiльської ОДА.

Найцікавішими для учасників стали «Боулінг», «Баскетбол» та «Футбольна естафета». Цікаво те, що у кожному таборі найбільшою популярністю серед дітей користуються зовсім різні естафети.

Змагання тривали понад годину, а хлопчики та дівчатка тим часом демонстрували свої вміння у різноманітних спортивних випробуваннях. Ось і настав час підбиття підсумків. Коли організатори підсумовували результати, виявилось, що по два учасники розділили між собою друге та третє місця у змаганнях, тому отримали відповідно по дві медалі.

Дiтей нагородили медалями, відзнаками з логотипом «Спорт для всіх» від обласного центру «Спорт для всіх», призами від незмінних спонсорів, які вже багато років допомагають Тернопільському обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у проведенні спортивно-масових та спортивно-оздоровчих заходів, це – видавництво «Школярик» та ПрАТ «Тернопільський молокозавод» «Молокія».

Двадцять першого червня «Олімпійське літо» відвідає Шумщину, що на Тернопільщині, зокрема, Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей «Олімпійське літо» Обласний центр «Спорт для всіх» запланував у дитячому позаміському оздоровчому закладі «Дивосвіт» села Кутянка Шумського району.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Від admin