На Тернопільщині за фактом отруєння 10 людей у закладі громадського харчування розпочато кримінальне провадження

Борщівським відділом Чортківської місцевої прокуратури розпочато та здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за  фактом  отруєння людей у одному із закладів громадського харчування в                 м. Борщів, за ч.1 ст. 325 КК України ( Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Встановлено, що 25 травня 2018 року у одному із закладів громадського харчування районного центру  недотримання санітарних норм при приготуванні їжі призвело до отруєння 10 осіб. Лабораторні дослідження виявили збудник сальмонели у м’ясі курки, яку споживали того дня люди у закладі та   згодом  звернулись до медиків  із скаргами про  розлади здоров’я. Розслідування триває.

Довідково: Санкція  статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу, арешту або обмеження волі на строк до трьох років

DeklaratsiyaLikar

Коментарі закриті.