Жителі с. Байківці, що у Тернопільському районі, мали добру нагоду, не виїжджаючи з села, отримати консультації фахівців міськрайонного центру зайнятості щодо послуг служби зайнятості, ознайомитись із актуальними вакансіями на ринку праці, можливостями постійного та тимчасового працевлаштування тощо.

Заступник начальника відділу профорієнтації МРЦЗ Аліна Грицаєнко розповіла відвідувачам про профорієнтаційні послуги служби зайнятості, представила оновлений сайт служби зайнятості та Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри. Цікавою селянам була й інформація про можливості навчання в центрах професійно-технічної освіти ДСЗУ та підтвердження результатів неформального навчання.

Про те, працівників яких професій зараз шукають роботодавці, основні вимоги до компетенцій майбутніх кадрів, можливості пошуку роботи, в тому числі в дистанційному режимі, вела мову провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями МРЦЗ Ірина Мудра.

У рамках виїзного заходу відбулась ділова зустріч представників центру зайнятості із заступником сільського голови Віктором Пулькою. Сторони обговорили шляхи подальшої співпраці, а також було досягнуто попередньої домовленості щодо підтвердження працівниками дошкільних закладів освіти результатів неформального навчання за професією кухар.

2018-06-15 ОТГ2

Від admin