Шокуючий інцидент стався сьогодні в Тернополі. Двоє дорослих чоловіків влаштували полювання на каченят. “Охота” (як сказали самі “мисливці”) відбувалась на очах у перехожих. А ні дитячий плач, а ні крики свідків не врятували каченят.

На жаль, кримінальної відповідальності за цей вчинок чоловіки уникнуть, однак “зробити відомими” цих дикунів, ми здатні.

Тернопільська Липа

FB_IMG_1528902728239

Від admin

5 коментар до “В “Гідропарку” двоє дикунів вбивали каченят на очах у дитини заради забави (ФОТО)”
  1. Таких треба стерелізувати щоб не плодились виродки

  2. Знайти і за яйця на площі повісити

  3. Україні набув чинності закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами
    Штрафи підвищуються до 8500 грн, вводиться обмеження або позбавлення волі на термін до 8 років

    09:00
    04.08.2017

    З відкритих джерел
    В Україні набув чинності закон №2120-VIII про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

    Згідно із законом, жорстоке поводження – це знущання над тваринами, побої або інші насильницькі дії, які завдали тварині фізичний біль, страждання і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин.

    Всі ці дії тягнуть за собою штраф від 3400 до 5100 грн з конфіскацією вихованця, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для його життя чи здоров’я.

    Якщо жорстоко поводилися з двома і більше тваринами або групою осіб, або повторно, покарання буде жорсткіше – штраф від 5100 грн до 8500 грн або адмінарешт до 15 діб з конфіскацією тварини в разі необхідності.

    При цьому “насильницькі дії щодо тварин, спрямовані на задоволення статевої пристрасті”, передбачають штраф від 3400 до 8500 грн з конфіскацією тварини в разі необхідності.

    Новини за темою: У Києві заборонили відлов безпритульних котів
    Кримінальний кодекс доповнено статтею “жорстоке поводження з тваринами”.

    Згідно із законом, “жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі бездомними тваринами, вчинене умисно і що спричинило каліцтво чи загибель тварин, а також нацькування тварин одна на одну або інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років”.

    Новини за темою: У Львівській області звільнили ведмедицю, яка в спеку кілька годин мучилася в металевому фургоні
    Якщо те ж саме зробили у присутності неповнолітнього – обмеження або позбавлення волі на 3-5 років.

    Позбавлення волі на 5-8 років загрожує тим, хто особливо жорстоко поводився з тваринами, робив це в присутності неповнолітніх, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб.

    Нагадаємо, в першому читанні депутати підтримали даний законопроект 243 голосами 4 квітня, у другому – 257 голосами 22 червня. Президент України Петро Порошенко підписав документ 1 серпня.

  4. Вбивати тварин у парку – виродки. Вбивати тварин на бійні – цивілізовані люди. Подвійні стандарти?

  5. Ті хто мають фото, нехай йдуть в міліцію і напишуть заяву, нехай їх розшукають і на 6 місяців посадять.

Коментарі закриті.