Виставку «Перетин» художника Віталія Агапєєва (Тернопіль-Київ) покажуть у тернопільській галереї «Бункермуз». Відкриття експозиції відбудеться 8 червня о 19 годині.

vyst-peretyn-2018

Цей проект галерея вперше презентувала на цьогорічному Міжнародному ярмарку мистецтв Kyiv Art Fair. Основа «Перетину» — графічний манускрипт, де кожен лист розкриває новий спосіб трансгресії. Поруч із зображенням представлена текстова частина, котра підводить до вектора ідейного поля.

«Ми приречені на спостереження постійного розпаду та синтезу всередині та ззовні нас, поки не досягнемо свого фізичного ліміту, – пояснює Віталій Агапєєв. – Ця діалектична трансформація наш постійний супутник. Інколи ми можемо грати з нею, інколи вона грає з нами. Саме це стимулює нас до постійних видозмін, однак органічно цей процес може відбуватись лише за наявності міцного внутрішнього стержня. Однак, перебуваючи на грані своїх можливостей, легко впасти у відчай, відмовитись бачити новий горизонт, оскільки виникає страх побачити там себе зміненим. Але усвідомлення себе як модальної та динамічної структури, що стимулює в собі постійні метаморфози, є одним із головних ключів трансгресії».

Виставка діятиме у «Бурнкермузі» до 28 червня. Вхід вільний.

Від admin