Золоту і бронзову нагороди здобули тернопільські борці Максим та Юрій Радики на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби серед молодших юнаків. Такі змагання завершились днями у місті Тімішоара (Румунія). Загалом участь у цьому престижному спортивному форумі взяло понад триста спортсменів з Польщі, Грузії, Молдови, Греції, Швеції, Хорватії, Чехії, Сербії, Угорщини, Румунії та України.

radyky-borotba-2018-13

У складі збірної України виступали семеро вихованців КЗ «ДЮСШ з греко-римської боротьби» міста Тернополя. Відтак, в особистому заліку серед спортсменів 2005-2006 років народження Максим Радик у ваговій категорії 40 кг посів перше місце, а його брат Юрій Радик у ваговій категорії 34 кг виборов бронзову нагороду. Обидва спортсмени навчаються у Великоберезовицькій ЗОШ.

radyky-borotba-2018-11

radyky-borotba-2018-12

У цій же віковій групі тернополянин Анаталій Паснак (учень ЗОШ №12), який виступав у ваговій категорії 40 кг, посів п’яте місце, а Олександр Шевчук (учень ЗОШ №21) був п’ятим у віковій групі 2003-2004 роки народження (вагова категорія 41 кг).

radyky-borotba-2018-15

До речі, відразу після Міжнародного турніру серед молодших юнаків тернополяни Анатолій Паснак, Олександр Шевчук, Максим Радик та Владислав Поливко у складі збірної команди України взяли участь у чемпіонаті Європейської ліги і у другому етапі цих змагань посіли друге місце. Відтак наразі наші борці перебувають на навчально-тренувальному зборі в Румунії, а потім вирушають до Сербії, де 8-9 червня змагатимуться у третьому етапі Європейської ліги, що пройде в Белграді.

Тренери тернопільських борців – Андрій Телебан та Володимир Лучанко.

radyky-borotba-2018-14

Фото із офіційної сторінки Федерації греко-римської боротьби м. Тернополя у соціальних мережах

Від admin