У Тернополі відбувся турнір з міні-футболу «Кубок преси-2018» пам’яті талановитого тернопільського журналіста Володимира Кузика. Вже п’ятий рік поспіль «Кубок преси» присвячується відомому майстру пера і слова, який передчасно пішов з життя внаслідок важкої хвороби. У цих щорічних змаганнях зустрічаються любителі футболу, які знали Володю, дружили з ним чи просто читали його матеріали на сторінках місцевих видань. Проводять такі спортивні баталії традиційно напередодні Дня журналіста на спортивному майданчику біля центрального міського стадіону.

barna-kuzyk-2018-3

Цього року за «Кубок преси» змагалося шість команд, і перемогу здобули представники мас-медіа із «Кореспондент-1». У фіналі їм протистояла команда Тернопільської міської ради, яка, відповідно, посіла друге місце. У матчі за третє місце зустрічались гравці «Кореспондент-2» та новачки турніру – учасники «Федерації тайського боксу».  Гра завершилась з нічийним рахунком 2:2, і бронзового призера змагань було визначено тільки після серії пенальті. Відтак, це звання здобули представники Федерації тайського боксу. Перехідний кубок вручила переможцям донька Володимира Кузика – Оленка.

barna-kuzyk-2018-2

barna-kuzyk-2018-6

Колеги та друзі пам’ятають Володимира не лише як професіонала, знавця своєї справи, а й доброго товариша, хорошу людину та справжнього любителя футболу. Вшанував світлу пам’ять журналіста Володимира Кузика голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, який взяв участь у турнірі як вболівальник. Степан Степанович висловив подяку всім присутнім за підтримку спортивного заходу, проведення якого вже стало доброю традицією, – інформує прес-служба ОДА.

barna-kuzyk-2018-5

barna-kuzyk-2018-4

Фото із офіційного Інтернет-сайту ОДА.

Від admin