У Бучацькому районі підприємець влаштував розбірки з п’яними чоловіками. У селі зазначають, що він називає себе королем, веде зухвало і постійно провокує конфліктні ситуації, пише Доба.

18 травня у чергову частину Бучацького відділення поліції звернулися жителі району. Люди повідомили, що мешканець Золотого Потоку б’є людей та погрожує їм предметом, схожим на штик-ніж.

— За попередньою інформацією, підозрюваний їхав у власному авто, коли перестрів дорогою двох чоловіків у стані алкогольного сп’яніння. Водій вийшов і почав розповідати перехожим, як і що потрібно робити та, як правильно ходити вулицями. Розмова переросла в конфлікт і підприємець став бити місцевих жителів. Далі, як кажуть потерпілі, він їх змусив сісти в автомобіль і вивіз за село, де продовжив повчати силовими методами, — повідомили в управлінні нацполіції.

Бійку помітив мешканець сусіднього населеного пункту, який проїжджав неподалік. На його питання, що відбувається, підприємець відповів, що відпрацьовує удари.

Це випадковому свідку не сподобалося і він вирішив заступитися за потерпілих. Проте не зміг, оскільки дебошир з салону авто витягнув предмет, схожий на штик-ніж до бойової зброї, і почав нею погрожувати. Зброю вдалося у підприємця відібрати. Її передали працівникам Бучацького відділення поліції, які направили її в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Тернополя.

item-1619390941

Від admin