Уже за декілька місяців тернополяни у власному місті матимуть можливість скуштувати будь-які страви, які є у асортименті McDonald’s, адже цей всесвітньо відомий ресторан швидкого харчування восени 2018 року представить свій новий заклад саме у Тернополі.

Перший у місті McDonald’s, загальною площею 520 кв. м. та місткістю 280 місць, буде розташований на Майдані Перемоги, де уже більше місяця тривають будівельні роботи.

Міський голова Тернополя Сергій Надал позитивно оцінює захід у наше місто світового лідера та відзначає, що інвестиції світових компаній у розвиток Тернополя допоможуть нашому місту ставати більш привабливим для туристів та покращити діловий клімат, окрім того, відкриття закладу – це близько 100 нових робочих місць для самих мешканців і нові надходження у бюджет міста.

29026033_1711360785576837_3644773719139680256_n (1)

Зі слів директора з розвитку та виробництва компанії McDonald’s в Україні Віталія Стефурака, особливістю закладу у Тернополі буде його проект у новому форматі з досвідом майбутнього, який на даний час представлений лише у єдиному закладі мережі McDonald’s у Києві. Оновлений проект передбачатиме:

  • Новий принцип роботи касової зони, зокрема розділення зон на розрахункову та зону видачі страв, що значно пришвидшить процес замовлення;
  • Експерта з гостинності, чиїм завданням буде допомога відвідувачам з новими способами обслуговування у закладі, допомога у пошуку вільного столика, допомога іноземцям у перекладі меню та допомога незрячим у виборі страв;
  • Обслуговування за столиками – послуга, яка раніше була недоступна у ресторанах McDonald’s в Україні. Відтепер відвідувач при замовленні страв на касі, отримає їх безпосередньо за столиком;
  • Новий принцип роботи кухні “Приготовано для тебе”, що дозволить відвідувачу додати чи усунути певні інгредієнти у стравах на власний смак;
  • Термінали самообслуговування, за допомогою яких відвідувач зможе ознайомитися з меню закладу, здійснити замовлення та оплатити його.

 

Для зручності тернополян, у закладі McDonald’s буде присутня послуга McDrive для відвідувачів на автомобілях, а також відкрита тераса та дитячі атракціони.

До слова, при будівництві ресторану McDonald’s у Тернополі, працівниками будуть використані сучасні енергоефективні технології, що дозволять значно заощаджувати енергоспоживання, зокрема тепловий насос для підігріву води та рекуператор для повітря.

Від admin