Частину 4 статті 190 ККУ поліцейські інкримінують 40-річному жителю Хмельницької області. Зловмисник, орендувавши техніку в кременецького підприємця, спочатку перестав платити за її користування, а згодом зізнався власнику, що продав її.

До поліцейських Кременецького відділу поліції  звернувся житель райцентру із заявою про вчинене щодо нього шахрайство. Під приводом оренди в чоловіка взяли сім одиниць  будівельної техніки  і сьогодні потерпілий не може повернути ні грошей, на машин.
Зі слів кременчанина, у вересні минулого року до нього звернувся 40-річний житель Хмельниччини з проханням орендувати два трактори з причепами, автокран, бульдозер, два навантажувачі та екскаватор.  Був підписаний договір найму, обумовлена сума. Проте гроші від орендатора надходили недовго.
Запідозривши недобре, кременчанин вирішив навідатися до хмельничанина. Але того вдома не застав. Коли ж після декількох спроб вдалося зателефонувати, був ошелешений новиною – техніки немає, вона продана. Підсолодила обіцянка повернути гроші, та вірилося неохоче, бо шахрай згодом взагалі перестав виходити на зв’язок. Потерпілий звернувся до правоохоронців.
Тривають слідчо-оперативні заходи.
8abc7ef19222eade0004228295b0e1f9

Від admin