У чергову шахрайську схему потрапив мешканець Кременецького району. Чоловік втратив чималі кошти, довірившись невідомому покупцеві.

Мешканець  району хотів придбати трактор для господарських робіт. В інтернеті натрапив на оголошення про продаж сільськогосподарської техніки за вигідною ціною та зателефонував до продавця. Невідомий запевнив, що техніка у нього відмінна, та й попит чималий, тому необхідно перевести на банківський рахунок завдаток за товар. Запевнив, що вже впродовж доби він оформить доставку транспорту, після чого можна оплатити решту.
Кременчанин справно перевів на рахунок 34 тисячі гривень та став чекати на товар. Однак минуло декілька днів, а трактор так і не отримав нового власника. Ще протягом трьох днів шахрая дурив потерпілого обіцянками, що товар вже на складі і невдовзі відправиться на Тернопільщину, а тоді його мобільний телефон перестав відповідати, зникло і оголошення по продаж. Чоловік звернувся з заявою до поліції.  За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.
Слід знати одне надійне правило: аби не втратити власні гроші та залишитися в результаті ні з чим, оплачуйте покупку після її надходження. Так й товар можна побачити та оцінити, і готівку даремно не використати. А головне, не дасте шахраям ані найменшого шансу розжитися на чужі, кровно зароблені кошти. Будьте розсудливими!
shahrayi

Від admin