Музичний конкурс «Koza Music Battle-2018» наблизився до кульмінації. Вже 25 травня у арт-барі «Коза» відбудеться грандіозний батл серед двох фіналістів – гуртів «Homgo» з Києва та «Our Atlaantic» із Умані, які змагаються за головні призи: грошову винагороду та виступ на музичному фестивалі Файне Місто.

Організатори повідомили, окрім двох фіналістів запросили і третій гурт, аби зробити програму вечора більш насиченою. Це буде кращий андеграунд-гурт Тернополя Dreadnought.

Враховуючи прогрес виконавців під час конкурсу, можна очікувати від вирішальної битви сюрпризів.

«У фіналі хоча і буде тільки два фіналіста, але вони  підготують ще якісь візуальні рішення, будуть працювати зі спецефектами, відеорядами, щоб зробити це ще цікавішим і ще класнішим», – анонсує засновник конкурсу «Koza Music Battle» Ростислав Качмарський.

Отож, серед сотень молодих гуртів, за результатами шістьох півфіналів та двох півфіналів, за омріяну перемогу змагатимуться:

  • Інді-поп колектив «Our Atlaantic». Молоді музиканти, які мають прогресивні погляди, відкриті для нових пошуків та експериментів. Їх музика – це коктейль з теплих вібрацій, меланхолічних думок та з двома кубиками льоду.
  • Homgo – гурт, який створений у 2017 році, грає у жанрі Garage punk.

Тож 25 травня, 20:30 год. у арт-барі «Коза» дізнаємося ім’я переможця. Вхід вільний!

фінал

Від admin