Зловмисники винесли з помешкання жительки обласного центру всю знайдену готівку, тим самим завдали збитки на суму майже 3 500 гривень. Причина проста – не уважність та заклопотаність, саме так можна назвати чому жінка не зачинила вхідні двері.

Подія трапилась, 14 травня, близько обіду. Цікавий той факт, що зловмисники без проблем потрапили до середини, адже сама господиня залишила відчинені вхідні двері, а сама тим часом господарювала на другому поверсі будинку. Невідомі особи обнишпоривши кімнати, знайшли сховок з готівкою.
Відомості про події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно частини 1 до статті 185 Кримінального кодексу України.
Працівники поліції закликають усіх мешканців краю взяти на озброєння кілька порад:
– пам’ятайте, що незважаючи на те, на скільки часу ви покидаєте помешкання чи знаходитесь неподалік, завжди замикайте вхідні двері. Адже одного разу ви можете знехтувати правилами безпеки, а потім станете черговою жертвою пройдисвітів.
Не забувайте, що зачинений будинок, це не гарант того, що до середини ніхто не потрапить. У всіх випадках господарі залишають ключі від помешкання в легкодоступних та відомих місцях, таких як, підвіконник, килим, взуття, або й зовсім не зачиняють вхідні двері.
Якщо ви помітили підозрілих осіб, які приїхали до села чи міста, та викликають у вас сумніви, не зволікайте, телефонуйте на лінію «102».
58b5aa31a3bec

Від admin