Події відбувались блискавично. Літні жінки, що як зазвичай спілкувались на лавочці біля під’їзду, ледве встигали голови крутити туди-сюди, відстежуючи велике переселення у квартирі з 3-го поверху.

Спочатку їх подруга, Миронівна, вийшла з клунками, та вже вмощуючись у таксі, пояснила: перебираюсь у передмістя, лікарі радять більше свіжого повітря та руху. Невдовзі іншою машиною приїхала яскраво розмальована дівчина, у якій жінки ледве впізнали племінницю Миронівні, Карину. При ній – якийсь парубок та купа речей. Тож така сімейна ротація, зрозуміли сусіди.

А другого дня, коли молодята, захекавшись, витягли з квартири аж три старих телевізора – Миронівна була запаслива жінка – й викинули їх на смітник. Пізніше прийшов майстер та протягнув кабель до квартири, Інтернет тепер там буде, – сказав сусідкам.

– Ось вам, – спалахнули літні жінки на лавочці, – що за молодь пішла, відразу телевізори викидають, а як жити без них?

– А для чого їм телевізор, – почала виправдовувати молодят Данилівна, – мій внук телефон з рук не випускає, навіть спить з ним, каже що все з того гаж… – тут жінка заплуталась у новому для неї слові, потім виправилась, – гаджету дізнається.

– Що тільки твориться у світі, – гуртом зітхнули сусідки.

Аж ось грюкнули металеві двері під’їзду, вискочила Карина.

– Стій, – зупинила її Данилівна, – от скажи нам, для чого телевізори викинули на смітник. Миронівна тільки телебаченням і жила.

–   Тепер я тут господиня, – дала відкоша дівчина. – Все зроблю у квартирі, як має бути. Тітка вже сюди не повернеться. Нічого мотлох тримати у квартирі. А для чого мені телевізор якщо я усе що треба – музику, кіно маю ось тут, – і вона гордовито помахала красивим смартфоном. – Сергій мені подарував на річницю знайомства.

–   А не брешеш ти бува, щоб у такому малому пристрої був цілий телевізор? Чи нас за дуреп вважаєш?

–   Ой, які ви відсталі, – засміялась Карина. – Ніколи мені з вами балакати, може Сергій розкаже.

Парубок вийшов пізніше, озирнувся, розглядаючи подвір’я нового свого житла. У нього у руці також був великий мобільник.

– Так ти тепер нашим сусідом будеш, – прихопили його жінки, – а розкажи, чи правда що ота твоя штука може і кіно показувати, і новини.

– Правда, – відповів хлопець. – Все може. У нас зараз немає часу сидіти днями або вечорами перед телевізором. Іноді по дорозі у транспорті щось слухаю, дивлюсь, іноді в обідню перерву. Домашній телевізор – то для людей, які мають достатньо часу, таких як ось ви, а нам, молодим, треба мобільний пристрій, таким щоб і у кишеню вліз, і завжди був з тобою та давав доступ до усього – інформації та розваг.

– І що, то треба особливий гаджет? – цього разу Данилівні вже вдалося з першого разу вимовити слово.

–   Нормальний треба мати, сучасний смартфон, – пояснив парубок, – але головна фішка у новому додатку від ВОЛІ. Ось у мене є інформація, майстер залишив, який нам Інтернет підключав, можу залишити.

Сергій попрямував на зупинку маршрутки, а жінки взялись розбирати інформацію.

Такі історії сьогодні поряд, у кожному дворі. Ця, якскравий приклад того, як йти в ногу з часом. Сусідки вже зрозуміли, виявилось, що тепер для всіх абонентів Інтерактивного телебачення доступна нова додаткова послуга: «Мобільний додаток Воля TV».

Воля TV – дуже корисний додаток до смартфону, встановивши який отримаєте телебачення, яке завжди з вами!

А це:

  • Ексклюзивні кіноканали: Cine + HD, Cine + Mix, Cine + Hit, Cine + Legend, Cine + Kids.
  • 150 телеканалів (включаючи 30 HD) з усього світу для найвимогливіших глядачів.
  • Онлайн кінотеатр з тисячами преміальних фільмів, мультфільмів та серіалів для всієї родини.

Мобільний додаток забезпечує чимало зручностей користувачам:

Управління переглядом – пауза і перемотка в прямому ефірі, ТБ архів – перегляд передач за попередні 7 днів, рестарт перегляду – запуск поточної передачі спочатку, а ще нагадування про те, що плануєтете подивитися, обране, батьківський контроль. До речі, саме за функцію «Батьківський контроль» багато молодих сімей і обирають додаток Воля TV , щоб встановивши пароль на телеканали і фільми, не допустити дитину до перегляду дорослого контенту. Спробувати можна на 10 днів безкоштовно.
Тож обирати вам – бути сучасними чи гріти ламповий телевізор.

Мирон Довгобородько, журналіст

Підключити послуги компанії “Воля” у Тернополі можна за адресою Крушельницька, 1 або зателефонувавши на гарячу лінію 0800  509 35 або на сайті www.volia.com

MobileApp_Flyer

Від admin