На Тернопільщині відбудеться «Фестиваль Сім’ї». Організатори заходу: християнська спільнота селища, за підтримки громадської організації «Всі разом».

Завдання заходу – на фоні світової глобалізації та поступової підміни природних сімейних цінностей (під видом захисту прав людини, через унормування та популяризацію інших девіантних не традиційних форм шлюбних відносин), привернути увагу всього суспільства та європейської спільноти, що основні вікові підвалини здорової сім’ї, гуртуються виключно на добровільному союзі чоловіка і жінки та є найкращим і єдиним фундаментом для розвитку і побудови держави, суспільства і повноцінного становлення кожної особистості (ст.ст.11, 51 Конституції України, ст.3-5, 21 Сімейного Кодексу України, 16 Загальної декларації прав людини, ст.23  Міжнародного пакту про громадянські та політичні права, ст.12 Конвенції про захист правил людини і основоположних свобод).

Час проведення заходу – хода почнеться в 14.30 год. з міської Автостанції, з зупинкою на міському майдані. Закінчення ходи і початок свята міський парк 16.00.

Участь в заході – беруть жителі міста, представники церков християнських конфесій селища (євангельські (протестантські)), учні студенти, молодь. Участь в заході відкрита для всіх бажаючих, ласкаво просимо!

 

Захід буде закінчено підписанням колективного звернення до центральних органів державної влади щодо вжиття належних заходів захисту і популяризації інституту сім’ї та сімейних  цінностей в Україні!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Від admin