У Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості відбулося засідання круглого столу з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків м. Тернополя на тему: «Служба зайнятості – роботодавцям» за участю представників ПП “Домова служба” Валерія Гусака та Віталія Поліщука.

Вони спрезентували послуги приватного підприємства, що створювали б комфортні умови для розвитку та підтримки ОСББ.

Директор ТМРЦЗ Анатолій Куриляк ознайомив присутніх із ситуацією, яка склалася на ринку праці м. Тернополя та Тернопільського району, про професійно-кваліфікаційний склад осіб, які зареєстровані в центрі зайнятості; розповів про послуги служби зайнятості роботодавцям, зокрема: компенсацію єдиного соціального внеску роботодавцям за працевлаштування безробітних на новостворені робочі місця; організацію робіт тимчасового характеру, професійного навчання на замовлення роботодавців, підтвердження результатів неформального навчання; виплату допомоги по частковому безробіттю тощо.

Голови ОСББ подякували за надання корисної інформації, висловили готовність до подальшої взаємодії.

На завершення зустрічі представник ПП “Домова служба” Валерій Гусак подякував службі зайнятості за співпрацю та вручив подяку директору Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

3 (2)

Від admin