Програму «Я їду додому» репрезентують тернополянам Муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі» та талановитий музикант і композитор Олександр Рожанський. Відбудеться концерт у вівторок, 15 травня, в Українському Домі «Перемога». Пісні Олександра Рожанського разом із автором у супроводі оркестру виконають заслужений артисти України Микола Блаженко та Василь Хлистун, співаки Юрій Футуйма, Ірина Хлистун, Іван Ракочий, Олександр Москальонов. Вестиме програму відомий у Тернополі шоумен Борис Маланюк. Початок концерту о 18 годині.

rozhanskyy-2018

Нагадаємо, що свого часу Олександр Рожанський мешкав у Тернополі, де разом зі співачкою Оксаною Гоцул створив дует «Блюз без назви». Репертуар колективу, який дуже швидко набрав шаленої популярності у слухачів, був учасником ряду конкурсів та фестивалів, склали стильні поп-джазові пісні за авторства Сашка Рожанського.

Незважаючи на те, що останні роки Олександр мешкає на Вінничині, де продовжує займатись музичною творчістю, Тернопіль він досі вважає «своїм» містом. Очевидно, саме тому концерт, який підготував разом зі своїми давніми та добрими друзями – колективом «Оркестра Волі» та співаками з Тернополя, Чорткова, Вінниці, й має назву «Я їду додому».

Від admin