“Керівник гуртка дитячої анімації та просто небайдужа активна громадянка. Намагаюсь брати участь в багатьох проектах та створювати власні ініціативи. Живу та навчаюсь у м. Бережани Тернопільської області та дуже хочу змінити його на краще, але розумію що починати треба з меншого. Наразі я є координатором проекту “Мультиплікація в допомогу навчанню” в міському ЦДЮТ, тож сподіваюсь на вашу підтримку, адже саме ви можете допомогти втілити нашу мрію в реальність!” Так представила себе і свій гурток мультиплікації “Равлик” Івасіків Мар’яна на платформі GoFundEd.

Мета організації допомагати у пошуку фінансів на реалізацію цікавих освітній проектів. Разом з гаслом “Фондуємо освіту!” допомагають зібрати потрібні кошти усі люди, які зацікавляться проектами. Для своєго гуртка Мар’яні потрібно було зібрати 37 889 грн для придбання фотокамери, комп’ютера, штативу, мікрофону, світлового обладнання, пластиліну і ще деяких необхідних дрібниць.

За умовами платформи, проект виставляється на два місяці. І його потрібно не тільки підтримати інформаційно, але і фінансово – додавши будь-яку суму. За словами Мар’яни, за два тижні до завершення проекту було зібрано тільки 60% від суми, і разом, завдяки зусиллям всіх друзів і знайомих, які намагались звернутись до кожного особистого знайомого, проект вдалось закрити з перевершенням майже на 5000 грн! Тому незабаром у Бережанах запрацює сучасно облаштована студія, де діти зможуть продовжити створювати мультики на більш високому рівні.

2bf142682f876cb9522b6de4eab53910

Не зупинятися у своєму прагненні досягнути мети, наш час, час можливостей, не забувайте, що під лежачий камінь вода не тече. Деталі проекту можна побачити тут: https://gofunded.org/campaigns/multstudiia_ravlyk/

 

Джерело: TeNews

Від admin