На черговому засіданні виконавчого комітету Тернопільської міської ради прийнято рішення організувати та провести постійно діючою робочою групою демонтаж конструктивних елементів частини огорожі, самовільно влаштованої на землях комунальної власності міста, за адресою вул. С. Будного (навпроти авторинку «Мотор»). Роботи будуть здійснені у 15-ти денний термін з дня прийняття рішення.

Також прийняте рішення провести роботи з демонтажу конструктивних елементів частини огорожі довжиною 192 метри вздовж вул. Генерала М.Тарнавського – Київська, влаштованої Технічним коледжем Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя за межами наданої в користування земельної ділянки за адресою вул. Генерала М.Тарнавського,7, в 10-ти денний термін з дня прийняття рішення.

Повернення демонтованих конструктивних елементів огорожі здійснюється за умови компенсації виконаних робіт з демонтажу, транспортуванню та зберіганню.

Рішення було прийнято, враховуючи звернення управління муніципальної поліції та керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності» і Земельним кодексом України.

82bd6b8382c6

Від admin