Телетріумф 2018_Вар'яти_1Вчора Сергій Притула зібрав три статуетки “Телетріумфу”, чим ще раз довів, що він – найкращий ведучий розважальних програм українського телебачення: Ведучий / ведуча гумористичної програми / шоу – 2-й сезон “Вар’яти-шоу” на Новому каналі, Ведучий / ведуча музичної програми, концерту / церемонії – Національний відбір на «Євробачення» на каналі СТБ, Ведучий / ведуча ток-шоу – “Страсті за ревізором” на Новому каналі.

Новину про перемогу Сергій Притула зустрів у Вінниці, де зі своїми “Вар’ятами” він продовжує серію весняних концертів Україною і закордоном.

 

“Я вважаю, що поїхати з концертом у Вінницю, а переживати на церемонії “Телетріумф” відправити дружину – це дуже хороша ідея!”, – написав він на своїй сторінці у Facebook. Все так і сталось – Катерина Притула, продюсер “Вар’яти-шоу”, не стримувала емоцій під час нагородження, і забрала в колекцію нагород декілька трофеїв.

Сергія Притулу оцінили не тільки телеакадеміки, а й глядачі. У весняному турі “Вар’яти-шоу” усі концерти проходять з аншлагами, а в деяких містах хлопці дають тандемні виступи – одразу по два концерти на день.

IMG_20180429_160840

“Дорогі наші глядачі, ми вам безмежно вдячні, що тішите нас аншлагами. Адже немає для артиста більшої радості, аніж повний зал прихильників!”, – зізнається Сергій Притула. – “Тішить і те, що є багато міст, де одним концертом справа не обмежується – Золочів, Дніпро, Жовті Води, Луцьк”. На черзі – Київ, Ужгород, Львівська Опера, де до 8-річчя Першого україномовного гумор-шоу “Вар’яти” вже розпочато продаж квитків на додаткові концерти.

Більше про весняний тур можна дізнатися на сайті “Вар’яти-шоу”: http://www.varyaty.com/event

Від admin